Click here for Myspace Layouts

Friday, 22 July 2011

sebulan da berlalu...

ari ni genap lah 1 bulan umur adam..uda tau kerenahnya,tp adam ni hanya menangis klu dia lapar,kurang selesa ngan pampersnya n blum sendawa..syukur alhamdulillah adam ni xjenis byk kerenahnya.Xtau plak klu 2,3 bulan g.aku harap2 xjua lah..hihi..selama sebulan ni aku bersyukur sgt sbb daddy adam memg faham akn keadaan ku.klu mlm dialah kadang2 buat susu n tukar pampers adam.kdg2 kcian juga ngan daddy adam sbb siang dia keje,tp mungkin mliat kepenatan ku mmbuat daddy adam rasa kesian mliat ku.apapun ku ucapkan terima kasih sayang.....

Monday, 18 July 2011

Saturday, 16 July 2011

Rindu ngan sahabat:)

 tarikh 15julymerupakan birthday sahabat ku yg 20thun,tp syg dia telah pergi buat selamanya meninggalkn dunia ni.Dia memg seorg kawan yg baik bg aku,pandai jaga ati seorg kwn..Dia lah kwn menangis yg aku ada,sukar di cari ganti.klu kawan ketawa memglah ramai,tp kawan menangis dia ja yg aku ada..tp apa bole buat ALLAH lebih menyayangi nya dr aku.Mungkin dia akan bahagia d alam sna,kerna dia trlalu merindui arwah ibunya.setiap kali kmi brsama dia akan bercerita hal yg sma,trlalu rindu kenangan ngan arwah ibunya.Tanggal 4 Okt 2009,bersamaan 15 syawal,tarikh yg sukar aku lupakan kerana tarikh tu beliau pergi meninggalkn aku.Dia pergi dgn pnuh tragis,aku pun tak sangka akan kehilangannya.Hanya selepas kmi bjumpa,lbh kurang 15minit pas kmi berpisah aku telah d kejutkn dgn berita yg mendebarkn jantungku.TUHAN ja yg tau perasaan ku ketika tu,aku tak dpt terima bahawa dia telah pergi buat selamanya.Apapun aku bersyukur dpt melihat dia buat kali terakhir.Al-fatihah utkmu sahabat ku DK,ROHAIDAH PG DAMIT @ ALLUS.aku sentiasa mendoakn mu bahagia d alam sna.Semoga rohmu d tempatkn di kalanga org beriman.Amin.

Friday, 15 July 2011

My Adam

skrg ni adam da pndai mengamuk.klu dah nangis tu smpi xda suara,bikin takut mummy n daddy dia jer,kadang2 bg susu pun adam xmo...trpaksa mummy nya pluk d bahu smpi adam xnangis lg.Memang rasa mncabar jd seorang ibu ni,walau mcmna susah nya tp nampak muka baby snyum trus semua penat,letih n rsa susah 2 hilang.
skrg ni mata mummy ni da biasa pun klu baby adam berjaga mlm.cuma daddy ja blum biasa,asal siang hari mengadu ja sakit kpala,tp lama2 biasa juga tu.Apapun skrg ni mummy n daddy rasa bahagia dgn kelahiraN baby Adam,bukti kasih sayang kmi....luv u adam...









bnr kata orang,klu da anak sndiri hidup lbh brmakna dgn kehadirannya..

Wednesday, 13 July 2011

arini ari yg ke21 ari aku berpantang,aduh lama g la aku berpantang ni.ku akui aku memg xthn berpantang lah.tp apa bole buat ikut sj lah petua org tetua.kata org dulu2 petua ni alah g ilmu...so aku ikut sj....
tabiat adam da berubah....skrg ni klu lmbt buat susu mengamuk la my adam,smpi daddy nya pun tak sanggup nk mendiamkn..hihi...da pun skrg tak cukup tido,inilah lumrah kehidupan sebagai ayah n ibu...